Ροή Ειδήσεων

Δημόσιο καθολικό σύστημα παροχής υπηρεσιών Υγείας

«Τα μηνύματα της Εργατικής Πρωτομαγιάς εξακολουθούν να είναι επίκαιρα, ιδιαίτερα σήμερα, που και ο χώρος της εργασίας δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας, που βιώνουμε ως κοινωνία ευρύτερα.
Η ανάγκη για Δημόσιο καθολικό σύστημα παροχής υπηρεσιών Υγείας, για το σύνολο του πληθυσμού, καθίσταται μια διαχρονική ανάγκη άλλα και απαίτηση!» τονίζει ο Δήμος Πλατανιά για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Επίσης υπογραμμίζει: «Οι εργαζόμενοι σήμερα που οι επιπτώσεις από την πανδημία, θα είναι από ότι διαφαίνεται ευρείες, απαιτείται να στηριχτούν και στο τομέα της διατήρησης των θέσεων εργασίας άλλα και στον τομέα της πρόνοιας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά, στα παραπάνω πλαίσια, στηρίζει την ανάγκη  και τον αγώνα των εργαζομένων, που και οι κατά εποχές κυβερνήσεις επαγγέλλονται για τα δικαιώματα τους, αλλά απαιτείται η ουσιαστική και πραγματική στήριξη όταν η ύφεση καταλαμβάνει την οικονομία της χώρας, που ενώ οι ίδιοι δεν καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς υφίστανται τις περισσότερες φορές μονομερώς τις συνέπειες της κάθε κρίσης!»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω