Ροή Ειδήσεων

Διαδικτυακές ενημερώσεις εξωστρέφειας

Στις 24 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου και 10 Μαρτίου 2021, οι αρμόδιοι Εμπορικοί Ακόλουθοι των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών θα κάνουν παρουσίαση διαδικτυακά, των αγορών των ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Βελγίου και Ολλανδίας για τους κλάδους Τροφίμων & Ποτών, Δομικών Υλικών και Φυσικών Καλλυντικών.
Ειδικότερα για την αγορά των ΗΠΑ, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί webinar για την πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τους κανονισμούς συμμόρφωσης με τον FDA (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων), τις απαιτήσεις της αγοράς και τη νέα νομοθεσία για την ετικέτα και πολλά άλλα.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας LiveOn και άμεσα θα γίνει ενημέρωση στους συμμετέχοντες σχετικά με την πρόσβαση.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αιτήσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2810343458 και [email protected].
Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και τη Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω