Διεθνής Έκθεση SIAL PARIS 2024

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «SIAL PARIS 2024», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19-23 Οκτωβρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Parc des Expositions de Paris–Nord Villepinte στο Παρίσι.
          Σύμφωνα με τους διοργανωτές της Έκθεσης, η εκτιμώμενη συμμετοχή προσεγγίζει 285.000 επαγγελματιών, εκ των οποίων 8.000 top buyers με συνολική αγοραστική δύναμη 50 δις ευρώ.
          Καλούνται όσοι επιχειρηματίες, παραγωγοί της Περιφέρειας Κρήτης, επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας το αργότερο έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως.
Υπογραμμίζεται πως μετά την 9η Αυγούστου 2024 και ώρα 15:00, καμία Δήλωση δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Για τις δηλώσεις θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης στα τηλέφωνα:
• 2813407908 κα Μαρία Γιαμπαζολιά (e-mail:[email protected])
• 2813407911 κα Κατερίνα Ξυδάκη (e-mail: [email protected])

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω