Ροή Ειδήσεων

Heraklion Yachting Club

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο πρώτος ετήσιος χορός του HERAKLION YACHTING CLUB το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.
Παρουσία του Υπουργού και μέλους του H.Y.C. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, των Ε.Ο. μελών του Δ.Σ. Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχου Λ.Σ. κ Δουβή, και του Δ/νων Σύμβουλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Μηνά Παπαδάκη, του Αντιδήμαρχου Ηρακλείου κ. Γ. Καραντινού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ο.Φ.Σ., του Δ.Σ. των ομίλων σκαφών Π.Ο.Φ.Σ., Ι.Ο.Η. και ΝΕΑΡΧΟΣ αλλά και πολλών μελών και φίλων του Club από όλη την Κρήτη, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα. 
          Ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιαβρίδης έκοψε την πίτα που σταύρωσε ο Πανοσιολογιότατος πάτερ Χρυσόστομος, ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκκινίδης παρουσίασε τους σκοπούς του club, ο Γ. Γραμματέας Στράτος Αρτεμάκης τα πεπραγμένα και το πρόγραμμα του 2023. Αμέσως μετά ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι αργά. Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπλήξεις, εξαιρετικό αλλά και πλούσιο φαγητό σε μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση. Το φλουρί της βραδιάς έτυχε στην Βάλια Σαριτσάμη που έλαβε τις ευχές όλων και το δώρο προσφορά των χρυσοχοείων Φραγκιαδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω