Ροή Ειδήσεων

Διεθνή συνεργασία Επιμελητηρίου Χανίων

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα τη στήριξη τον Χανιωτών Επιχειρηματιών συνεργάζεται με των Πολωνικό Οργανισμό Επενδύσεων και Εμπορίου (Polish Investment and Trade Agency) και ενημερώνει, ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί Γραφείο Επενδύσεων και Εμπορίου από το 2018 ως αποτέλεσμα του μετασχηματισμού του Τμήματος Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Ταυτόχρονα, με βάση τα τελευταία μηνύματα για τον αυξημένο αριθμό ηλεκτρονικών εγκλημάτων που μεταξύ άλλων σχετίζονται και με την πολωνική αγορά, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου, οδηγίες και χρήσιμους συνδέσμους σχετικές με τη δυνατότητα ελέγχου αξιοπιστίας των πολωνικών επιχειρήσεων. Προκειμένου οι  επιχειρηματίες να αντλούν έγκυρες πληροφορίες και αξιόπιστες επαφές σχετικές με την πολωνική αγορά μπορούν  να μεταβούν στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://prod.ceidg.gov.pl/ceidg/ceidg.public.ui/Search.aspx
Για περισσότερες διευκρινίσεις τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στο τηλέφωνο 2821052329 καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω