Ροή Ειδήσεων

Δυναμική παρουσία Ομίλου CHC

Με μια ακόμα δυναμική στρατηγική συνεργασία, η CHC Group ενισχύει την παρουσία της στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και ανοίγει νέους ορίζοντες στις αναπτυξιακές τις προοπτικές.
Ειδικότερα, η CHC Group ξεκίνησε την συνεργασία της με την εταιρεία HORECA IMS με έδρα τον Βόλο, με στόχο την ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καλλιέργεια νέων συνεργασιών με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σε μια αρκετά μεγάλη, αλλά και με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, περιοχή της χώρας μας.
Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Οι ενέργειες με στόχο την επέκταση του Ομίλου CHC συνεχίζονται, οι συνέργειες με επιχειρήσεις με τις οποίες μπορούμε να μοιραστούμε το όραμά μας για την επόμενη μέρα στον τουριστικό κλάδο, επεκτείνονται. Παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, παρά τις αντιξοότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, παρά ακόμα και τις συνέπειες που έχουν ήδη διαφανεί στην οικονομική ζωή της χώρας μας, στον Όμιλο CHC εξακολουθούμε να κρατάμε τον πήχη σε υψηλό επίπεδο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις, δεν βάζουμε σε καραντίνα το μέλλον των δεκάδων συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των προμηθευτών και συνεργατών μας, των εργαζομένων μας. Με ρεαλισμό και όραμα για την επόμενη μέρα, συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά».
Από την πλευρά της HORECA IMS ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής κ. Μάνος Βαρδουλάκης σε δήλωσή του ανέφερε: «Η HORECA Intelligent Management Solutions, είναι ένας οργανισμός με αξιοσημείωτη εμπειρία στους τομείς της φιλοξενίας και της εστίασης, η οποία παρέχει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες προσανατολισμένες στην ανάπτυξη, πάνω σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών μοντέλων, με ταυτόχρονη πρακτική υποστήριξη. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη νέα αυτή συνεργασία που ξεκινάει με τον ισχυρό Όμιλο CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., αλλά και βέβαιος, ότι οι δυο εταιρείες μαζί, θα αναβαθμίσουν ριζικά το τουριστικό προϊόν της Μαγνησίας και των Σποράδων. Και μάλιστα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τον τουριστικό κλάδο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά διεθνώς».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω