Εκδήλωση Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στο Ρέθυμνο

[χρόνος ανάγνωσης 53 δευτερόλεπτα]

Ο Δήμος Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης, στο κτίριο ΔΕΛΦΙΝΙ (Σοφ. Βενιζέλου). Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών του τουρισμού, ενισχύοντας την εικόνα του Ρεθύμνου ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.   
          Η τέως αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, Πέπη Μπιρλιράκη, θα είναι το κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο της γιορτής, η οποία έχει καθιερωθεί ως μια σημαντική στιγμή για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
          Επίσης θα απονεμηθούν επίσης τα βραβεία «Φιλίας» στους πιστούς και εκλεκτούς επαναλαμβανόμενους πελάτες των ξενοδοχείων του Ρεθύμνου, αναγνωρίζοντας τη στήριξή τους και την αφοσίωσή τους στην τοπική τουριστική βιομηχανία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
19:00 Προσέλευση Αρχών και συμμετεχόντων στον χώρο της εκδήλωσης. 
19:10 Μελωδική έναρξη από την Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου. 
19:30 Καλωσόρισμα από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Δ. Ρεθύμνης Κωνσταντίνο Γασπαράκη. Παρουσίαση με το θέμα της ημέρας: «Tourism and Peace – Τουρισμός και Ειρήνη».
19:40 Χαιρετισμός Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης, Εμμανουήλ Τσακαλάκη. 
19:45 Απονομή τιμητικής διάκρισης στην τέως Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Ρεθύμνης Πέπη Μπιρλιράκη, για την πολύχρονη προσφορά της στην Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή του Ρεθύμνου. 
20:00 Απονομή Βραβείων «Φιλίας» στους εκλεκτούς επαναλαμβανόμενους πελάτες των ξενοδοχείων του τόπου μας. 
20:30 Μουσική αυλαία από τις Ελένη Δραμιτινού και Ντίνα Τσιμπίδη.
Θα ακολουθήσει Κρητικό κέρασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω