Ροή Ειδήσεων

«Ελληνική Εμπειρία» κρουαζιερόπλοιου

Το άνοιγμα της κρουαζιέρας συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με εκπροσώπους εταιρειών και μελών της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA).
Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι «απαιτείται μεγιστοποίηση της συνεργασίας και της προσπάθειας προκειμένου η κρουαζιέρα να ανοίξει με ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν» και υπογράμμισε την σημασία για προμήθειες τροφοδοσίας των πλοίων με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών καθώς «κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί και η προσφερόμενη «Ελληνική Εμπειρία» σε κάθε κρουαζιερόπλοιο».
Από την μεριά της, η Διευθύντρια της CLIA για την Ανατολική Μεσόγειο κυρία Μαρία Δεληγιάννη ανέφερε ότι «η βιομηχανία της κρουαζιέρας έχει εργαστεί επιμελώς προκειμένου να εισαγάγει βελτιωμένα πρωτόκολλα για την προστασία των επιβατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων τις οποίες επισκέπτονται. Η επιτυχία του ανοίγματος στην κρουαζιέρα, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι στην Ελλάδα και αλλού, ήταν απόδειξη της αντοχής των βελτιωμένων πρωτοκόλλων. Η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός προορισμός κρουαζιέρας και ανυπομονούμε να προχωρήσουμε στην ασφαλή επανέναρξή της, σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αρχές».
Στην συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι εταιρειών της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας Carnival Group, Celebrity Cruises/Royal Caribbean, Celestyal Cruises, Costa Cruises, Marella Cruises, MSC Cruises, Mystic Cruises, Norwegian Cruise Line, Ponant, Royal Caribbean Group, Silversea Cruises, TUI Cruises.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω