Ελληνο-Καζακικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο

Ιδρύθηκε το Ελληνο-Καζακικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο με σκοπό την ανάπτυξη της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας Ελλάδας-Καζακστάν και την δημιουργία πραγματικών και ισχυρών σχέσεων των δύο χώρων σε επιχειρηματικό και πολιτισμικό επίπεδο.
          Ιδρυτές του Ελληνο-Καζακικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου είναι οι Zhaxybek Kulekeyev, Θωμάς Λαμνίδης, Σπύρος Ζαννιάς, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Πάρης Κοκορότσικος, Βασιλεία Πομπιέρη και Γιώργος Θεοδωράκης υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Καζακστάν και του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
          Ο καζάκος πρόεδρος του Ελληνο-Καζακικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, καθηγητής Zhaxybek Kulekeyev, σημαίνουσα προσωπικότητα της χώρας, μέλος του Εθνικού Στρατηγικού Συμβουλίου του Καζακστάν, παρουσίασε την εικόνα του Καζακστάν, κάνοντας μάλιστα και μια σειρά από συγκρίσεις με την Ελλάδα και τους σχετικούς οικονομικούς δείκτες.
          Ο Έλληνας πρόεδρος του Ελληνο-Καζακικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Θωμάς Λαμνίδης, δικηγόρος με μακροχρόνια εμπειρία στο Καζακστάν, επισήμανε ότι η επιτυχία του εγχειρήματος συνδέεται άρρηκτα με την υπογραφή σύμβασης αποφυγής διπλής φορολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω