Ανάπτυξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

[χρόνος ανάγνωσης 58 δευτερόλεπτα]

Στο Ηράκλειο, στην Χερσόνησο, στο Πέραμα και στον Άγιο Νικόλαο, διοργανώνονται ενημερωτικές ημερίδες για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.ΑΛ.Ο.), από την Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΕ (ΠΑΝΕΤΑΙΚ ΑΕ), για τη Λειτουργία του Περιφερειακού Μηχανισμού Στήριξης και Ανάπτυξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κρήτης. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η Παρουσίαση της Λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Στήριξης και Ανάπτυξης της Κ.ΑΛ.Ο. στην Κρήτη και η διερεύνησης του πεδίου σε όρους ζήτησης, πρόθεσης ενδιαφέροντος και αναγκών ως προς τη δημιουργία Κοινωνικών επιχειρήσεων στην Κρήτη.
Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων είναι οι εξής:
• Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
Ηράκλειο, Αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9) και ώρα 18.00
• Τρίτη 23 Απριλίου 2024  
Πέραμα Μυλοποτάμου, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Κτήριο Δημαρχείου και ώρα 17.00  
• Τετάρτη 24 Απριλίου 2024   
Αγ. Νικόλαος, Αίθουσα  Επιμελητηρίου Λασιθίου, Κούνδουρου 17 και ώρα 18.00
• Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  
Χερσόνησος, Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Ελευθερίας 50, Λιμ. Χερσονήσου) την και ώρα 17:30. 
Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί:
• Ενημέρωση περί του θεσμού της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας  (Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Ελληνική Νομολογία, Οργάνωση και Λειτουργία) από στελέχη της ΕΤΑΜ ΑΕ.
• Παρουσίαση του Προγράμματος «Λειτουργία Περιφερειακού Μηχανισμού Στήριξης και Ανάπτυξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κρήτη» από τη Διευθύντρια της ΠΑΝΕΤΑΙΚ ΑΕ κα. Πετραντωνάκη Μαρία.
• Ενημέρωση για την επικείμενη Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την χρηματοδότηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας από το Περιφερειακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027» ύψους 2.000.000 από την Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Κρήτη», κα Κασωτάκη Μαρία.
• Παρουσίαση καλών πρωθύστερων πρακτικών & παραδειγμάτων κοινωνικών επιχειρήσεων από τις Εταιρείες ΕΤΑΜ ΑΕ και ΠΑΝΕΤΑΙΚ ΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω