[χρόνος ανάγνωσης 33 δευτερόλεπτα]
Από το Σάββατο 1 έως την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται στο MEC Παιανίας Αττικής, πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen που συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες.
Oι επαγγελματίες τους κλάδου έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα εκλεκτά προϊόντα τόσο από τους ίδιους τους παραγωγούς, όσο κι ο experts του κλάδου που αναλαμβάνουν να μυήσουν το κοινό στα μυστικά του καλού κρασιού στην ενότητα WINE WALK και του έξτρα παρθένου ελαιολάδου στην ενότητα OLIVE OIL BAR.
Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα επαγγελματικών σεμιναρίων περιμένει όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών. Διακεκριμένοι chef μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους στην ενότητα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», ενώ open space επαγγελματικά workshops παρουσιάζονται καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης στην ενότητα «Food Expert Stories».