Ροή Ειδήσεων

Τριπλή βράβευση Βενιζέλειου νοσοκομείου

Τρία ασημένια βραβεία (Silver) απέσπασε το Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό Healthcare Business Awards που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία, τις βέλτιστες πρακτικές, την επιχειρηματική αριστεία και ηθική σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 στο Χαλάνδρι Αττικής.
Συγκεκριμένα, το Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» ξεχώρισε στην κατηγορία «Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου» για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος εξειδικευμένης εκπαίδευσης όλου του προσωπικού για τα μέτρα πρόληψης διασποράς και έκθεσης στον ιό SARS-CοV-2 από το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Γραφείο Ελέγχου Λοιμώξεων του Νοσοκομείου μας.
Η δεύτερη βράβευση αφορά στην κατηγορία «Ποιότητα υπηρεσιών» και τη μέτρηση του βαθμού ικανοποίησης ασθενών και την αξιολόγηση παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω SMS, μία μέθοδος που εφαρμόζει το Νοσοκομείο μας το τελευταίο χρονικό διάστημα με σκοπό να εντοπίσει αδυναμίες στις διαδικασίες και να προσανατολιστεί στην αναβάθμιση τους.
Το τρίτο βραβείο αντιπροσωπεύει τη διάκριση του Νοσοκομείου μας στην κατηγορία «e-health» και αναφέρεται στους διαδραστικούς σταθμούς πληροφόρησης (InfoKiosks) με εφαρμογές για κράτηση ή επικύρωση ραντεβού και 3D πλοήγηση στους χώρους του Νοσοκομείου.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα το Τμήμα Πληροφορικής, το Γραφείο Ποιότητας, το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, το Γραφείο Ελέγχου Λοιμώξεων αλλά και όσους ενεπλάκησαν, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διάκριση αυτή.
Η αναγνώριση αυτή σε πανελλήνιο επίπεδο αποτελεί απόρροια των ενεργειών της Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου μας στο πλαίσιο συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης του παρεχόμενου έργου, προς όφελος των ασθενών και των χρηστών υπηρεσιών υγείας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω