Επιστημονικό συνέδριο NoRCEL

Τα μέλη της Ομάδας Αστροβιολογίας και Πλανητικών Επιστημών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και το astrobiology.gr, διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο ΝoRCEL που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 29 και 30 Μαρτίου 2021.
Το NoRCEL, είναι ένα διεπιστημονικό συνέδριο που αφορά την έρευνα και τις εξελίξεις σε τεχνολογίες και επιστήμες που σχετίζονται με την δημιουργία και την εξέλιξη της ζωής. Ο συγκεκριμένος τομέας είναι σχετικό με την Αστροβιολογία, αλλά απαιτεί συνεργασία και με άλλους τομείς όπως η Ιολογία, της Ηλεκτρονικής (για βιοαισθητήρες), κοινωνικές επιστήμες και πολλά ακόμα.
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν χωρίς τέλη εγγραφής και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν φόρμα εγγραφής. Η προθεσμία υποβολής περίληψης είναι η 12η Μαρτίου 2021.
Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν ο Sohan Jheeta Ανεξάρτητος Ερευνητής Επιστήμονας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) από Ελλάδα και ο Martin Do minik Πανεπιστήμιο St Andrews, UK.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω