Ηλεκτρονική πλατφόρμα μεταγραφής σκακιστών

Παρατείνεται με απόφαση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) η φετινή μεταγραφική περίοδο που θα διεξαχθεί από 25 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου 2020, λόγω των ιδιαίτερων και κρίσιμων υγειονομικών συνθηκών.
Σημειώνεται ότι από φέτος και στο εξής οι μεταγραφές θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας-εφαρμογής, στη γενικότερη κατεύθυνση της πολιτείας για ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων.
Για την είσοδο απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης, στοιχεία τα οποία στάλθηκαν σε κάθε σωματείο την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει στην ΕΣΟ. Η αποστολή των κωδικών θα γίνει από το mail [email protected]. Στην περίπτωση που κάποιο σωματείο δεν λάβει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ΕΣΟ ([email protected]) και να αιτηθεί την αποστολή του μέσω mail.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης. Επισημαίνουμε ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα σωματεία υποβάλλουν μέσω της φόρμας αντίγραφο της αίτησης μεταγραφής (υπογραμμένο και σφραγισμένο αρμοδίως), το αντίστοιχο δικαιολογητικό που απαιτείται ανάλογα με το άρθρο του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών, καθώς και το αντίγραφο της κατάθεσης του παραβόλου μεταγραφής.
Σημειώνεται ότι δεν θα γίνεται δεκτή η αποστολή αιτήσεων και δικαιολογητικών αποσπασματικά μέσω mail.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την γραμματεία της ΕΣΟ.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω