Η πανδημία από τη σκοπιά των Κοινωνικών Επιστημών

Διεπιστημονικό σεμινάριο της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα «Η πανδημία από τη σκοπιά των Κοινωνικών Επιστημών» θα διεξαχθεί την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, στις 20:00.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του θεματικού κύκλου με τίτλο: «Πώς η πανδημία COVID-19 έχει εξελιχθεί σε μια συνδημία ψυχικής υγείας», εισηγήτρια θα είναι η Σοφία Τριλίβα, Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, και σχολιαστής ο Μανόλης Τζανάκης, Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Κοινωνιολογία της Ασθένειας και των Ιατρικών Θεσμών, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η Επιτροπή του Διεπιστημονικού Σεμιναρίου της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών απαρτίζουν ο Αλέξανδρος Κεσσόπουλος  Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, η Θεανώ Κοκκινάκη Τμήμα Ψυχολογίας, ο Βαγγέλης Νικολαϊδης Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και η Ελένη Φουρναράκη Τμήμα Κοινωνιολογίας.
Η διαδικτυακή παρακολούθηση του Διεπιστημονικού Σεμιναρίου είναι δυνατή μέσω του συνδέσμου zoom: https://zoom.us/j/96890607119?pwd=c0tiNlpWQTdVNHFSVjg4OCt6bmhBdz09
Meeting ID: 968 9060 7119, Passcode: 328130

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω