Ροή Ειδήσεων

Κρητική Ημερίδα Τουρισμού

Ημερίδα για τον τουρισμό πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στις 10:30 στα Χανιά, στο Μεσογειακό Αγροτικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ).
Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Θέμα η οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας για το 2021 με στόχο Κρήτη-4 Εποχές και σκοπό η παραγωγή αποτελεσμάτων τα οποία να μπορούν να αξιοποιηθούν από επιχειρηματίες και φορείς του νησιού.
Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα, του πολιτισμού και των υπηρεσιών.
Ομιλητές που ήδη συμμετέχουν είναι από την Περιφέρεια Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Μεσογειακό Αγροτικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), από την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) , το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), επαγγελματικοί φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και των υπηρεσιών.
Παράλληλα θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και την Ψηφιακή Εφημερίδα Γραφίδα.
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού (COVID-19).
Στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης ανώτατος αριθμός καλεσμένων θα είναι τα πενήντα άτομα (εάν το επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέτρα) σε χώρο τριακοσίων πενήντα ατόμων.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω