Κρητικός στη Διοίκηση ΕΝΠΕΝ

Το νέο ΔΣ εξέλεξε η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (ΕΝΠΕΝ) στην πρώτη ΓΣ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020. Ταμίας εξελέγει ο Σταυράκης Ζαχαρίας από Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Επίτιμος Πρόεδρος
Πέτρου Αθανάσιος Ρόδος
Πρόεδρος
Παπουτσής Κωνσταντίνος (Μεγίστη)
Αντιπρόεδρος
Αθανασίου Περικλής (Κέρκυρα)
Γενικός Γραμματέας
Καλοδούκας Λοΐζος (Σύμη)
Ταμίας
Σταυράκης Ζαχαρίας (Ηράκλειο Κρήτης)
Οργανωτικός Γραμματέας
Καμαράτος Ιωάννης (Πάτμος)
ΜΕΛΗ
Μαρίνος Διονύσιος (Ζάκυνθος)
Κουτσογιαννόπουλος Δημήτριος (Σαντορίνη)
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παπαγεωργοπούλου Αικατερίνη (Ρόδος)
Κωστόπουλος Όμηρος (Ιθάκη)
Σημειώβεται ότι με υπ΄αριθμό 161/2020 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Ρόδου αναγνωρίσθηκε το σωματείο «Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων», με έδρα τον Δήμο Μεγίστης Δωδεκανήσου και εγκρίθηκε το από 15/07/2020 καταστατικό του που αποτελείται από (23) άρθρα, και έχει ως σκοπό τον αναφερόμενο στο 2o άρθρο του καταστατικού, ήτοι την ενημέρωση, πληροφόρηση, υποστήριξη, διαμόρφωση και σύσφιξη σχέσεων των μελών του, καθώς επίσης και η απευθείας επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία ως προς την ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου μας, των τοπικών κοινωνιών και ειδικά των μικρών ακριτικών νησιών μας.
Επίσης το ΔΣ αποφάσισε την εγγραφή νέων μελών από την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020.  Η ίδρυση της ΕΝΠΕΝ αποτελεί το πρώτο συνδικαλιστικό όργανο που θα εκπροσωπεί τους Ναυτικούς Πράκτορες όσον αφορά την Νησιωτική Ελλάδα και σκοπός του ηα ανάδειξη των αιτημάτων και των απαιτήσεων όλων των Νησιών με έμφαση των ακριτικών.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω