Ροή Ειδήσεων

Λειτουργία Κρητικών Πολιτιστικών Συλλόγων

«Ως εκ τούτου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των συλλόγων- μελών μας για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων τους, δεν μπορούμε να τους αποτρέψουμε.Όμως συνιστούμε αφενός να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα στη γενική τους μορφή όπως έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία. Αφετέρου εφιστούμε μεγάλη προσοχή στην τήρησή τους, ειδικά μετά την έξαρση των κρουσμάτων που παρατηρείται στο λεκανοπέδιο Αττικής, όσο και στην αντιμετώπιση των ελέγχων που μπορεί να γίνουν από τα όργανα της Πολιτείας, ώστε να μην δοθεί αφορμή για καταγγελίες ή αναστολή της λειτουργίας των συλλόγων.» επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (ΠΟΠΚΣ) για τα υγειονομικά μέτρα και την λειτουργία των πολιτιστικών σωματείων.
Επίσης αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (ΠΟΠΚΣ) ενημερώνει τους συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας, ότι ως σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση στις επιστολές που στείλαμε από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 στα Υπουργεία Υγείας και Πολιτισμού, στην Πολιτική Προστασία και στον ΕΟΔΥ, ώστε να μας δώσουν συγκεκριμένες οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούν οι σύλλογοι για την πρόληψη του κορωνοϊού.
Παρά τη συνεχή προσπάθεια μας με αποστολή mail, fax, τηλεφώνων και προσωπικών επαφών στην Πολιτική Προστασία και το Υπουργείο Πολιτισμού, δεν είχαμε καμιά απάντηση. Διότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Προσθέτουμε ότι έγινε επερώτηση στη Βουλή προ δεκαημέρου για αυτό το θέμα και απάντηση δεν έχει δοθεί.»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω