Μηδέν ταμειακά διαθέσιμα

Τον κίνδυνο αδυναμίας πληρωμής τελών κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων για το έτος 2021, ενημερώνουν με κοινή Επιστολή οι Σύνδεσμοι Τουριστικών Λεωφορείων της Κρήτης, Κέρκυρας, Δωδεκανήσου και Βορείου Αιγαίου, τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.
Συγκεκριμένα η Επιστολή:
Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,
Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, καθώς και τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να αντεπεξέλθει σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.
Εμείς, ως επαγγελματίες του τουρισμού, γνωρίζετε ότι πληγήκαμε ανεπανόρθωτα. Παρόλα αυτά κάνουμε υπομονή και προσπαθούμε να παραμείνουμε όρθιοι(όσοι τα καταφέρουν).
Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, καλούμαστε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία σημειωτέον είναι κατά πολύ ακριβότερα από των υπεραστικών λεωφορείων, παρότι τα τουριστικά (ειδικά στα νησιά) κινούνται το μισό χρόνο, έναντι των υπεραστικών που κινούνται ολόκληρο τον χρόνο.
Παρά την όποια βοήθεια μας έχει δοθεί, ο κλάδος βρίσκεται σε δυσχερέστατη κατάσταση, λόγω της κατάρρευσης του τουρισμού και επειδή ακόμα και ορισμένα πούλμαν που απασχολήθηκαν πέρυσι, ήταν μόνο για μια πολύ μικρή χρονική περίοδο και με ελάχιστη δουλειά.
Ζητάμε την απαλλαγή από την υποχρέωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το έτος 2021, και να γίνει συμψηφισμός αυτών με τα πληρωμένα τέλη του έτους 2020.
Θα είναι πολύ σημαντική βοήθεια για μας, καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα και ή άρνηση σας θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία πληρωμής τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω