Μουσική παράσταση Αλεξάκη- ΟΜΕΡΤΑ

Μουσική παράσταση με τον Σωτήρη Αλεξάκη και το μουσικό σχήμα «ΟΜΕΡΤΑ» θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» και ώρα 21:30 στο Ηράκλειο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μόνο με προσκλήσεις που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» δυο ημέρες πριν την εκδήλωση, από τις 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ καθημερινά εκτός Κυριακής πρωί.
Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με τραγούδια της μπάντας καθώς και πολλές πρωτότυπες διασκευές παραδοσιακών και ρεμπέτικων τραγουδιών μαζί με τραγούδια του Άσιμου, Σιδηρόπουλου, Χιώτη, Pink Floyd, Τρύπες κ.α.  με σουίνγκ, ροκ, τζαζ, άφρο και λάτιν ηχοχρώματα.  Ο Σωτήρης Αλεξάκης είναι κιθαρίστας, τραγουδοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής με πολύχρονη παρουσία στα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Το μουσικό σχήμα «Ομερτά» αποτελείται εκτός από τον Σωτήρη Αλεξάκη και από τρεις ακόμα μουσικούς,  τον Νίκο Βέργο (ηλ. Κιθάρα), τον Στέφανο Κουρουπάκη (μπάσο – τραγούδι) και τον Μάριο Πανυπέρη (τύμπανα).
Για τη διεξαγωγή της παράστασης έχουν ληφθεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για τον Covid-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης.
Την μουσική παράσταση διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω