Νέα Πολυτελή Αίθουσα Εκδηλώσεων Royal Hall

[χρόνος ανάγνωσης 56 δευτερόλεπτα]

Η 1η Νοεμβρίου 2024 σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας της πολυτελούς αίθουσας εκδηλώσεων Royal Hall, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο των Μαλίων της νέας αλυσίδας «The Noverian Hotels» του Ομίλου CHC Group. Η αίθουσα, η οποία είναι κατάλληλη για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, όπως γάμους, βαφτίσεις, εταιρικά events, παιδικά πάρτι, ρεβεγιόν, αποκριάτικα πάρτι και πολλά άλλα, έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες με την ποιότητα και την αριστεία που χαρακτηρίζουν τις βραβευμένες υπηρεσίες του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για την εκδήλωσή τους, καλώντας στο 2897035030 ή στο 2897035310.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία της CHC Group αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής συνεργασίας που περιλαμβάνει την μακροχρόνια μίσθωση (15 ετών) του γνωστού ξενοδοχείου των Μαλίων και την ένταξή του στην αλυσίδα «The Noverian Hotels» ως το πέμπτο στη σειρά. Με την προσθήκη αυτή, το portfolio της CHC Group ενισχύεται περαιτέρω, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα τέσσερα ξενοδοχεία της ίδιας αλυσίδας βρίσκονται στα Πηγάδια Καρπάθου, στα Φηρά Σαντορίνης, στην Αγία Μαρίνα Χανίων και στην Ελούντα Αγίου Νικολάου, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα στα Μάλια αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως μετά από μια ριζική ανακαίνιση το 2025. Στους άμεσους μελλοντικούς στόχους της CHC Group περιλαμβάνεται και η ίδρυση μιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης στον ίδιο χώρο, η οποία θα καλύπτει όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Με την προσθήκη του Royal Hall, η CHC Group συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα στον χώρο της φιλοξενίας, προσφέροντας εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για κάθε τύπο εκδήλωσης, καλύπτοντας τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω