Διαγωνισμός προμήθειας λογισμικού VERM & CAD

[χρόνος ανάγνωσης 39 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης προκήρυξε διαγωνισμό με τίτλο «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αναβάθμιση λογισμικού VERM και την προμήθεια σχεδιαστικού προγράμματος CAD», για τις ανάγκες του τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων και Τοπογραφίας, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, συνολικού προϋπολογισμού 2.650 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
            Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, τις ενώσεις φυσικών ή και νομικών προσώπων, τους συνεταιρισμούς καθώς και τις κοινοπραξίες φυσικών ή και νομικών προσώπων που επιθυμούν και δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της παρούσης, να υποβάλλουν έγγραφες σφραγισμένες προσφορές.
Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης.
            Οι προσφορές κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο, ή αποστέλλονται με ευθύνη του προσφέροντα όσον αφορά στην έγκαιρη παράδοσή τους, στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης (Πλαστήρα 100, 3ος όροφος, Γραφείο 308) Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο Κρήτης) έως την καταληκτική ημερομηνία της 15/09/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. Αμέσως μετά την λήξη του χρόνου υποβολής των προσφορών θα διενεργηθεί η αποσφράγιση και η αξιολόγηση.

Αναλυτικά η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω