Ροή Ειδήσεων

Νέοι Αντιδήμαρχοι Ανωγείων

Ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Σ. Κεφαλογιάννης όρισε νέους Αντιδημάρχους τον Κοντογιάννη Εμμανουήλ του Ιωάννη και τον Φασουλά Βασίλειο του Δημητρίου. Η θητεία τους αρχίζει 1 Νοεμβρίου 2020 έως 31 Δεκεμβρίου 2021.
Ειδικότερα η απόφαση του Δημάρχου:
«Tον Κον Κοντογιάννη Εμμανουήλ του Ιωάννη, Αντιδήμαρχο ελέγχου δαπανών του Δήμου που περιλαμβάνει ειδικότερα τους παρακάτω τομείς ευθύνης: την εποπτεία σε θέματα Προμηθειών Υλικών/ Εξοπλισμού και Υπηρεσιών, Λογιστηρίου, Περιουσίας, συντήρηση και επισκευή Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και διαχείρισης υλικών, καυσίμων και ανταλλακτικών μηχανολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού. Την έκδοση όλων των  σχετικών εγκρίσεων  των δαπανών και τον έλεγχο εκτέλεσης Προϋπολογισμού και συγκεκριμένα: των προσόδων, ΤΑΠ και Τελών Καθαριότητας – Φωτισμού, Ελέγχου, Δημοτικής Περιουσίας, Ταμειακής Βεβαίωσης Εισπράξεων Κοινοποιήσεων Φορολογητέας Ύλης.
Τον Κον Φασουλά Βασίλειο του Δημητρίου, Αντιδήμαρχο θεμάτων Πολιτικής Προστασίας, και υπηρεσιών καθαριότητας – επισκευών που περιλαμβάνει ειδικότερα τους παρακάτω τομείς ευθύνης: επίβλεψης και λειτουργίας των υπηρεσιών των υπηρεσιών Κοιμητηρίου, καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, συντηρήσεων και επισκευών, την εύρυθμη λειτουργία των αποθηκών και μηχανημάτων του Δήμου, την καλή λειτουργία και ανάπτυξη των αγροτικών υποδομών και την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη των «αρχαιολογικών δρυμών» του Δήμου. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών. Την ευθύνη για Ύδρευση- Άρδευση- Αντλιοστάσια –Αποχέτευση-Βιολογικού, του προσωπικού που απασχολείται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες (Τεχνίτες υδραυλικοί, υδρονομείς).

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω