Ροή Ειδήσεων

Νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης

Νεκρός βρέθηκε ο Σήφης Βαλυράκης πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, σε νησίδα στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Ο 77χρονος είχε εξοχικό στην Ερέτρια και αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021 όταν επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε στη θάλασσα καθώς το σκάφος του εντοπίστηκε χωρίς αυτόν με τη μηχανή αναμμένη.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε: «Ο Σήφης Βαλυράκης ήταν πιστός στους δημοκρατικούς αγώνες σε όλη του την πολιτική διαδρομή και άφησε ισχυρό αποτύπωμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων και ως Υπουργός επί σειρά ετών προσέφερε στον τόπο του, στην Κρήτη και γενικότερα στη χώρα. Ο ξαφνικός και άδικος θάνατός του, μας θλίβει ιδιαίτερα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιώνια η μνήμη του».
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ
«Ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης και το Δημοτικό συμβούλιο, εκφράζουν τη βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του συνεπαρχιώτη και φίλου Σήφη Βαλυράκη.
Υπήρξε ένας από τους λίγους Έλληνες Πατριώτες που με τη δράση του αντιστάθηκε κατά της χούντας, αγωνίστηκε για τη δημοκρατία και λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.
Το κενό που αφήνει είναι αναντικατάστατο.
Συλλυπούμαστε θερμά την σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω