Ροή Ειδήσεων

Νοθεία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου

Υψηλού ποιότητας παραμένουν τα προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου «ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕΣ», προασπιζόμενη παραγωγούς και καταναλωτές τονίζει η Ένωση διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε. μέλους του ομίλου εταιριών Αλμπαντάκη.
Ειδικότερα η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕΣ τονίζει ότι «Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου με το διακριτικό τίτλο ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕΣ που ιδρύθηκε το 1927 και εκπροσωπεί τον αγροτικό κόσμο του νομού Ηρακλείου ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την εταιρία ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε. μέλους του ομίλου εταιριών Αλμπαντάκη.
Τα όποια ευρήματα του ΕΦΕΤ που αφορούν περιπτώσεις νοθείας εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου με την πρόσμειξη πυρηνέλαιου, αφορούν αποκλειστικά την εταιρία συμφερόντων Αλμπαντάκη και καμία σχέση δεν έχουν με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.
Άλλωστε ο καταστατικός σκοπός ίδρυσης της Ένωσης Ηρακλείου είναι η προάσπιση των συμφερόντων των παραγωγών και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων χωρίς προσμείξεις και νοθείες.»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω