Πέθανε ο Ιωάννης Μπραουδάκης

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχoς Σφακίων Ιωάννης Μπραουδάκης (Μπραός) ξαφνικά, από τη ζωή και ενώ εργαζόταν στο γραφείο του.
Ήταν ο πρώτος Δήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Σφακίων την τριετία 1999-2002και υπήρξε πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ.
ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ
Ο Δήμαρχος Μανούσος Χιωτάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων, εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για τον αιφνίδιο χαμό του αγαπητού συνδημότη μας Ιωάννη Μπραουδάκη.
Ο εκλιπών υπήρξε δυναμικό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς την  υπηρέτησε στο παρελθόν και ως  Δήμαρχος Σφακίων. Ήταν επίσης ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας του τόπου, που πρόσφερε στη τοπική κοινωνία, ενώ για χρόνια και μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ.
Αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό στο ΠΠΙ Σφακίων.
Εκφράζουμε εκ του συνόλου μας τα θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους του.
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Γιάννης Μπραουδάκης υπήρξε ένας ακέραιος, ειλικρινής και δημιουργικός άνθρωπος. Αυτό που τον χαρακτήριζε στην καθημερινή του δράση ήταν το ήθος, η ντομπροσύνη και η εργατικότητα. Μέλος της Ένωσής μας, ένας εξαίρετος και αγαπητός συνάδελφος. Διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Σφακίων και κατά τη θητεία του προχώρησε στην εκτέλεση σημαντικών έργων τα οποία συνέβαλαν στην ανάπτυξη του τόπου και βελτίωσαν τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών του. Δυστυχώς, όμως, τον πρόδωσε η καρδιά του.
Αποχαιρετούμε ένα εξαίρετο άνθρωπο, ο οποίος πίστεψε στην ιδέα της Αυτοδιοίκησης και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση.
Συλλυπούμαστε την οικογένειά του και τον προπέμπουμε στην αιωνιότητα, κρατώντας όλη την αγαθή εικόνα της υπόστασής του.
Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδελφε.
Το χώμα των αγαπημένων σου Σφακίων που θα σε σκεπάσει να είναι ανάλαφρο.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε: «Ως Δήμαρχος Σφακίων ο Γιάννης Μπραουδάκης υπηρέτησε τον τόπο του και την Αυτοδιοίκηση με ιδιαίτερη συνέπεια. Ως πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ συνέβαλε επίσης καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία των Σφακίων και της ευρύτερης περιοχής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω