Ροή Ειδήσεων

«Πένταθλο» Βράβευσης Great Exhibitions

Ο Managing Director, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, παρέλαβε για λογαριασμό της Great Exhibitions συνολικά 5 βραβεία:
• Best Use of Information Kiosk – GOLD
• Most Outstanding Marketing Campaign – GOLD
• Best Use of Catering Services – SILVER
• Best Pavillion / Εθνικό Περίπτερο – SILVER
• Best Organizer Μarketing Team – SILVER

Ο κ. Καλαμπόκης τόνισε: «Οι εμπορικές εκθέσεις είναι κύριος μοχλός της εξωστρέφειας των εξαγωγικών εταιρειών και παρά τα πρόσφατα γεγονότα επανακάμπτουν με όλους τους διοργανωτές πλέον να συμμορφώνονται στις νέες υγειονομικές συνθήκες και κανονισμούς.
Η GREAT EXHIBITIONS σταθερά τα τελευταία χρόνια στηρίζει τον κλάδο των εξαγωγών έχοντας το πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο εκθεσιακό πρόγραμμα. Η παρουσία των περιπτέρων της έχει τύχει θετικότατων σχολίων για τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα αλλά και το πλήθος των παράλληλων δράσεων.
Σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία είμαστε δίπλα στους πελάτες μας αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους.
Η GREAT EXHIBITIONS είναι ο στρατηγικός συνεργάτης των πελατών μας και καθημερινά βρίσκει τους καλύτερους τρόπους για την άρτια παρουσία τους στα μεγαλύτερα παγκόσμια γεγονότα όπως στην ANUGA, την ISM, την PLMA, την SUMMER FANCY FOOD και πολλές άλλες.
Ο κλάδος των τροφίμων και ποτών επανακάμπτει δυναμικά με την SIAL PARIS 2020. Με τους πελάτες μας επιστρέφουμε στο αύριο, στην πρόσκληση, στις ευκαιρίες, στις παγκόσμιες αγορές. Συνεχίζουμε μαζί τους».

Επιστροφή στο 4ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω