Παγκρήτιο Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων

Το 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα ξενοδοχεία και τα super market πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Απριλίου 2021.
Το 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου Λασιθίου, το Παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Σκοπός της του φόρουμ να επικοινωνήσουν ξενοδόχοι, διευθυντές και υπεύθυνοι προμηθειών ξενοδοχείων, κτηνοτρόφοι, παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, αλλά και βιοτέχνες που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) και να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, μέσω ειδικής πλατφόρμας, σε προκαθορισμένα ραντεβού που θα επιλέξουν εκ των προτέρων.
Την Τρίτη, 20 Απριλίου, προγραμματίζεται τηλε-ημερίδα με ενδιαφέροντα θέματα για τους συμμετέχοντες, καθώς και με όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των συναντήσεων.
Η συμμετοχή στο 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/XZK6xJBKM8BExVkg6 . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μετα Επιμελητήρια.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω