Παράταση θητείας ΔΣ

Παράταση για ένα εξάμηνο ως το τέλος Ιουνίου 2021, της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (ΠΟΠΚΣ) με Επιστολή του Προέδρου της κ. Μανώλη Πατεράκη. Την πρόταση παράτασης συνυπογράφουν η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, η Ομοσπονδία Ναξιακών Σωματείων, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων, η Ομοσπονδία Λημνιακών Σωματείων, η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων και η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων.
Ειδικότερα η Επιστολή:
«Προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Θα θέλαμε πρωτίστως να σας ευχαριστήσουμε για το γεγονός της άμεσης ανταπόκρισης και επίλυσης του θέματος που είχε προκύψει με τη λήξη της θητείας των Δ.Σ των συλλόγων και το ζήτημα νομιμοποίησης αυτών των Δ.Σ σε σχέση με την εκταμίευση πόρων από τραπεζικούς λογαριασμούς, λόγω της μη διενέργειας εκλογών εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.
Θα θέλαμε να ληφθεί μέριμνα, λόγω της παράτασης των έκτακτων μέτρων που ισχύουν σε όλη τη χώρα και θα ισχύσουν και το προσεχές διάστημα, ώστε η θητεία των Δ.Σ να παραταθεί για ένα εξάμηνο ως το τέλος Ιουνίου 2021, ευελπιστώντας ότι η κατάσταση θα έχει σαφώς βελτιωθεί.
Μετά των ευχών μας για ένα αισιόδοξο, τυχερό και με υγεία, 2021, ευελπιστούμε στην εκ νέου θετική ανταπόκριση σας στο αίτημα μας.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Εμμανουήλ Πατεράκης».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω