Πρόγραμμα Αγάπης «Βήματα Ζωής»

Η Επιχειρηματική Κοινότητα των Χανίων βρίσκεται στο Πλευρό των Γενναίων Παιδιών της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ). Σε μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους για το Αύριο της Χανιώτικης Κοινωνίας, εξαιτίας των σκληρών και πολυεπίπεδων συνεπειών της πανδημίας COVID-19, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Παρασκευή Ορφανουδάκη, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Χανίων και παρουσίασε στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα το Κοινωνικό Πρόγραμμα Αγάπης «Βήματα Ζωής».
Πρόκειται για πρόγραμμα χορηγικής υιοθεσίας θεραπειών.
Κάθε ιδιώτης ή και επιχείρηση μπορεί να συμβάλει ενεργά με ευέλικτης αξίας μηνιαία συνδρομή μέσω της ιστοσελίδας της ΕΛΕΠΑΠ (https://elepap.gr/stirixe-mas/idiotis/ikonomiki-yiothesia).
Οι χορηγοί λαμβάνουν τακτική ενημέρωση με μηνύματα για την πρόοδο του παιδιού που «υιοθέτησαν», μαζί με ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα.
Η κα Παρασκευή Ορφανουδάκη, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, τόνισε:
«Ευχαριστώ ειλικρινά τον Πρόεδρο, Αντώνη Ροκάκη, τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Χανίων και στο πρόσωπό τους την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας, η οποία για μια ακόμη χρονιά αποφάσισε να μας στηρίξει ενεργά.
Περισσότερα από 180 παιδιά στα Χανιά δίνουν κάθε μέρα έναν θαυμάσιο αγώνα ζωής, ο οποίος χωρίς την αλληλεγγύη και την αγάπη του επιχειρηματικού κόσμου θα γινόταν δυσκολότερος».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω