Στρατηγικές συνεργασίες TÜV AUSTRIA Trust IT

[χρόνος ανάγνωσης 50 δευτερόλεπτα]

Η TÜV AUSTRIA Trust IT, μέλος του ομίλου TÜV AUSTRIA με εξειδίκευση στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, ανακοινώνει με χαρά δύο νέες στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες από τον χώρο της ναυτιλίας και της βιομηχανίας. Αυτές οι συνεργασίες ενδυναμώνουν τη θέση της TÜV AUSTRIA Trust IT ως ηγέτιδα δύναμη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας για κρίσιμους τομείς της οικονομίας.
Συνεργασία με κορυφαία εταιρεία λογισμικού για τη ναυτιλία
Η πρώτη συνεργασία αφορά εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες και λογισμικό για τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η TÜV AUSTRIA Trust IT αναλαμβάνει την ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας για την προστασία των εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτές οι λύσεις καλύπτουν την προστασία των ψηφιακών υποδομών, την αντιμετώπιση κυβερνοαπειλών και την αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων συστημάτων, εξασφαλίζοντας την προστασία δεδομένων σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Συνεργασία με εταιρεία περιβαλλοντικής προστασίας
Η δεύτερη συνεργασία αφορά εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών περιβαλλοντικής προστασίας για τη ναυτιλία και τη βιομηχανία. Η συνεργασία αυτή επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση τεχνολογιών ασφαλείας για την προστασία κρίσιμων περιβαλλοντικών υποδομών και τη διαχείριση περιβαλλοντικών δεδομένων, βοηθώντας στη βιωσιμότητα και τη συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

          Οι στρατηγικές αυτές συνεργασίες επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της TÜV AUSTRIA Trust IT να επενδύει σε καινοτόμες λύσεις κυβερνοασφάλειας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της και διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των πληροφοριακών συστημάτων σε κρίσιμους τομείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω