Ροή Ειδήσεων

Συμφωνία Παγκρήτιας – Quant

Η ολοκλήρωση της στρατηγικής μετασχηματισμού της Παγκρήτιας Τράπεζας, μετά τη μετατροπή της σε Ανώνυμη Εταιρία, προβλέπει, μεταξύ άλλων, την εξυγίανση του ισολογισμού της και η διαμόρφωση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την αναπτυξιακή της πορεία.
Στο πλαίσιο αυτό η Παγκρήτια Τράπεζα υπέγραψε συμφωνία με την Quant Master Servicer (Quant) για τη διαχείριση μέρους του χαρτοφυλακίου ύψους 670 εκατ. € Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ). Περιλαμβάνει, σε ποσοστό 90% περίπου, επιχειρηματικά δάνεια σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις τα οποία εξασφαλίζονται με ακίνητα που βρίσκονται κατά κύριο λόγο στην γεωγραφική περιφέρεια της Κρήτης.
Η Quant, μέλος του Ομίλου Qualco, είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις στην Ελλάδα.
Με έδρα την Αθήνα και παρουσία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Κύπρο, ο όμιλος Qualco εξυπηρετεί πάνω από 70 οργανισμούς, σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, ενώ έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων PIMCO.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω