Συνάντηση Γυναικείας Κρητικής Επιχειρηματικότητας

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης διοργανώνει ανοικτή διαδικτυακή συνάντηση μας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 16.00 έως 18.00 το απόγευμα με θέμα «Μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις: η επίδραση της νόσου COVID-19 στην επιχειρηματικότητα μέσα από τα αποτελέσματα της έρευνας του Συλλόγου Γυναικών και η ευκαιρία του Προγράμματος «ERASMUS ΝΕΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΕΥΕ)».
Η διεύθυνση της συνάντησης είναι https://zoom.us/j/3539994008… ) Meeting ID: 353 999 4008 – Passcode: eCm6U4).
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης στο πλαίσιο των ενεργειών του για την ενίσχυση του γυναικείου επιχειρείν, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (STEP-C).
Ο κος Αρτέμης Σαϊτάκης από το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΤΕ) θα παρουσιάσει:
α) τα αποτελέσματα της έρευνας για την επίδραση της καραντίνας.
β) τις ευκαιρίες συνεργασίας με νέους επιχειρηματίες από άλλες χώρες, μέσω προγράμματος ΕΥΕ.
Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος τονίζει ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση θα βοηθήσει να κατανοηθεί:
1. Το τοπικό περιβάλλον
a. πώς ο διπλανός μου αντιμετωπίζει την κρίση,
b. δεν είμαι μόνος μου σε αυτή τη δυσκολία
2. Την αξιοποίηση του προγράμματος ERASMUS από νέους επιχειρηματίες.
a. Οι ώριμοι Επιχειρηματίες Υποδοχής αξιοποιώντας δωρεάν τις γνώσεις ενός Νέου Επιχειρηματία από το εξωτερικό
b. Οι Νέοι Επιχειρηματίες, δηλαδή όσοι λειτουργούν μια επιχείρηση μέχρι 3 χρόνια ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση, μεταβαίνοντας οι ίδιοι στο εξωτερικό με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα, όπου θα αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν επιστρέφοντας, ώστε να αναπτύξουν την επιχείρηση τους και να διευρύνουν τις συνεργασίες τους με επιχειρήσεις από άλλες χώρες.
Σημειώνεται πως είναι γεγονός ότι η κοινωνία και οι επιχειρήσεις, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19, διαμορφώνουν μια νέα σύγχρονη εμπορική σχέση με ορίζοντα τις νέες προκλήσεις. Ελάχιστες επιχειρήσεις ήταν προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν την κρίση αυτή στην Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι επίσης γεγονός ότι ζούμε σε μια περίοδο αστάθειας, που δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν θα προκύψουν και άλλες κρίσεις.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω