Συνάντηση εργασίας ΥπΑΑΤ – ΣΕΔΗΚ

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Συνάντηση εργασίας είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης (ΥπΑΑΤ) με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) και Δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη. Συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Δήμαρχος Ρεθύμνης και Αντιπρόεδρος του ΣΕΔΗΚ Γιώργος Μαρινάκης, ο Γραμματέας και Αντιπρόεδρος Ηρακλείου Μανώλης Χαιρέτης και ο Αντιπρόεδρος, Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.
          Κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η ανάπτυξη της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο με κύριο στόχο την ενδυνάμωση και ενίσχυση των Ελαιοκόμων Κρήτης. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της ελαιοκομίας στο νησί και κατ’ επέκταση στη χώρα, το ζήτημα της καταπολέμησης του δάκου, τις προοπτικές εξέλιξης, καθώς και τα μέτρα που έχουμε λάβει το Υπουργείο για την προστασία του ελαιολάδου και των παραγωγών.
          Στην κατεύθυνση της θεσμικής συνεργασίας συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτός, συνεχής και ειλικρινής διάλογος μεταξύ ΥπΑΑΤ και ΣΕΔΗΚ με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση θεμάτων που απασχολούν τους ελαιοκόμους όσο και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω