Σχολή Προπονητών ΕΣΟ στη Κρήτη

Η Σχολή Προπονητών της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), Γ’ κατηγορίας (2020-2021) θα λειτουργήσει με δυνατότητα τμημάτων στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση.
Το ΦΕΚ με την Υπουργική Απόφαση περιέχει όλες τις λεπτομέρειες.
Όσοι κάνουν υποβολή, σύμφωνα με την ΕΣΟ, μεταξύ άλλων, πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως στα:
Άρθρο 6: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Άρθρο 7: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ -ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ.
Άρθρο 8: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Μόνο εδώ περιγράφονται όλα τα δικαιολογητικά).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών είναι αποκλειστικά το διάστημα από 26/06/2020 έως 20/07/2020. Όλα τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση θα πρέπει να αποσταλούν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.
Η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί συμπληρωμένη με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην παρακάτω Ταχυδρομική Διεύθυνση:
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ανδρέα Παπανδρέου 37
Τ.Κ. 15180 ΜΑΡΟΥΣΙ
(Κτήριο Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας)
ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
(εκτός από τα παρακάτω δικαιολογητικά, υπάρχουν και άλλα (ατομικά) που περιγράφονται στο ΦΕΚ, όπως φωτοτυπία ταυτότητας, ζητούμενα έγγραφα σπουδών κλπ.)
Αναρτήθηκαν στην ενότητα Α4.43  5 αρχεία (4 έντυπα και ένα έγγραφο με οδηγίες)  στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Κάθε ενδιαφερόμενος/-η που θέλει να συμμετέχει ως εκπαιδευόμενος/-η στη Σχολή Προπονητών Σκακιού Γ’ Κατηγορίας 2020 στην Αθήνα, να αποστείλει τα στοιχεία του/της [όνομα, επίθετο, πατρώνυμο (όπως είναι στην ταυτότητα του/της), αριθμό κινητού τηλέφωνου, e-mail, AM ΕΣΟ και διαθεσιμότητα παρακολούθησης της Σχολής], στον Διευθυντή, κ. Δημήτρη Ντουντανιώτη, στο e-mail [email protected] με κοινοποίηση στην ΕΣΟ ([email protected]),  συμπληρώνοντας τη αντίστοιχη συνημμένη φόρμα από 26/06/2020 έως 20/07/2020.
Για το τμήμα στην Αθήνα:
Φόρμα-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-για-τη-Σχολή-Προπονητών-Γ’-Κατηγορίας-2020-Αθήνας
Για το τμήμα στο Ηράκλειο Κρήτης:
Φόρμα-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-για-τη-Σχολή-Προπονητών-Γ’-Κατηγορίας-2020-Ηρακλείου
Για περισσότερες πληροφορίες (εκτός από θέματα βεβαίωσης αθλητικής εμπειρίας) μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή της Σχολής κ. Δημήτρη Ντουντανιώτη, τηλ. 6944153970 – e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω