Τιμή στους Εργαζόμενους των Ξενοδοχείων Κρήτης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 27 δευτ.]

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων τίμησε τους εργαζόμενους των ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί. Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Κρήτης, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και κορυφαίοι τουριστικοί φορείς, ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα για την προώθηση της Κρήτης ως κορυφαίου παγκόσμιου τουριστικού προορισμού.
          Οι βραβευθέντες ξεχώρισαν για το ήθος και την αφοσίωσή τους, εκπροσωπώντας επάξια το σύνολο των εργαζομένων στον ξενοδοχειακό τομέα του νησιού. Μέσα από τη δέσμευσή τους να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση και ενίσχυση της φήμης της Κρήτης ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως.
          Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στην ομιλία του κατά την 37η τελετή απονομής βραβείων «Γιώργος Δασκαλάκης», εξήρε τον ρόλο τόσο των διευθυντών των ξενοδοχείων όσο και των εργαζομένων, επισημαίνοντας πως ο τουρισμός της Κρήτης στηρίζεται στην αφοσίωση και την επαγγελματική τους ακεραιότητα. «Με τη δουλειά σας, αναδεικνύετε τη σημασία και την αξία των καλών υπηρεσιών που προσφέρει η Κρήτη στους επισκέπτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους εργαζόμενους του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος. «Είστε η δύναμη πίσω από την επιτυχία της Κρήτης. Το χαμόγελό σας είναι αυτό που κάνει τον τουρισμό στο νησί μας ξεχωριστό», τόνισε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για δίκαιη αμοιβή των εργαζομένων προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν την τουριστική εμπειρία στο νησί.
          Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η ολοκλήρωση του Βόρειου Οδικού Άξονα και του νέου αεροδρομίου, τα οποία θα στηρίξουν περαιτέρω τον τουρισμό. Ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα, στην οποία θα γίνουν ανακοινώσεις για έργα που θα ενισχύσουν την ποιοτική τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης, με κύριο άξονα τον κρητικό εργαζόμενο.
          Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, εξήρε επίσης την προσφορά των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας την καθοριστική τους συμβολή στη διαρκή αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Κρήτη. Επισήμανε την ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών στον τουρισμό, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία της Κρήτης είναι οι «αφανείς πρωταγωνιστές» αυτής της επιτυχίας.
          Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για την τουριστική κοινότητα της Κρήτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αμοιβαίας αναγνώρισης στην επιτυχία ενός από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς τομείς του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω