Ροή Ειδήσεων

Τιμώμενη Περιφέρεια η Κρήτη

Ξεκινάει το Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο από 22 έως 24 Μαρτίου 2021, με τιμώμενη Περιφέρεια την  Κρήτη και τιμώμενος προορισμός, τον Δήμος Πρεβέζης.
Το Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο, διεξάγεται για πρώτη φορά, με στόχο την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Ελλάδας καθώς και των τροφίμων και των ποτών στην πολλά υποσχόμενη για τη χώρα μας βρετανική αγορά, η οποία μετά το Brexit δύναται να έχει ιδιαίτερη δυναμική. Στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας συμμετέχουν 139 travel Αgents και δημοσιογράφοι, 52 εισαγωγείς και χονδρέμποροι, καθώς και 32 Ελληνικές επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε travel agents και tour operators ενώ οι συμμετέχοντες από τον αγροδιατροφικό κλάδο, θα προωθήσουν σε εξειδικευμένους επαγγελματίες τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω