Τουριστική γέφυρα Αυστρία – Κρήτη

Επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί η νέα Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα κα Hermine Poppeller διερευνώντας τη τουριστική συνεργασία και ανάπτυξη μεταξύ της Αυστρίας και της Κρήτης.
Επίσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Προξένου της Αυστρίας Christoph Reitinger και της Προξένου στην Κρήτη Ροσβίτας Μπαντουβά.
Η Πρέσβης της Αυστρίας τόνισε «με ενδιαφέρει η τουριστική συνεργασία και ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Αυστρίας και της Κρήτης. Είναι σπουδαίο για μένα να μάθω πως προετοιμάζεται η Κρήτη για τον τουρισμό. Χρειάζεται μια πανευρωπαϊκή συνεργασία για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της πανδημίας για ένα πιο σίγουρο και ασφαλές μέλλον».
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης επισήμανε «Θεωρώ ότι η Αυστρία είναι μία χώρα που μπορεί να προσφέρει σημαντικά πάνω στην ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος, και η Κρήτη, όπως τις ανέφερα, αποτελεί ένα ασφαλή προορισμό. Έχουμε τα νοσοκομεία μας, τις ιατρικές υποδομές, τους ανθρώπους μας πάνω από όλα με τη φιλοξενία, το χαμόγελο, το πολιτισμό μας, το περιβάλλον μας, τα κρητικά προϊόντα, όλα αυτά κάνουν την Κρήτη δημοφιλή και πιστεύω ότι τελικά θα έχουμε σημαντική προσέλκυση τουριστών από την Αυστρία».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω