Ροή Ειδήσεων

Το Λασίθι στην έκθεση Ferie For Alle 2020

Πραγματοποιήθηκε η τουριστική έκθεσης «Ferie For Alle 2020», που στο Εκθεσιακό Κέντρο MCH (Messecenter Herning) στο Χέρνιγκ της Δανίας από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020, με τη συμμετοχή 1.100 εκθετών από όλο τον κόσμο.
Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) έλαβε μέρος με περίπτερο 60 τ.μ. και συνεκθέτες την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης, τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής καθώς και ξενοδοχειακή μονάδα της Αργολίδας.
Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 63.000, μεγάλη μερίδα των οποίων έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νέους  ελληνικούς προορισμούς.
Η Ελλάδα παραμένει και φέτος στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των Δανών τουριστών και μάλιστα με αυξητική τάση, σε συνέχεια της συνολικής ανόδου κατά 24,7% στις αφίξεις από την αγορά αυτή κατά την τριετία 2017-2019, με τους Δανούς που επισκέφθηκαν τη χώρα μας την περσινή χρονιά να φτάνουν τους 492.266.
Σημαντικές ήταν οι συναντήσεις με νέα τουριστικά γραφεία που έχουν εντάξει την Ελλάδα στα προγράμματα τους, όπως το Active Tours (Active Family Holidays-Hiking & Biking) και το Mixx Travel το οποίο συμπεριλαμβάνει την Κρήτη στα προγράμματα του 2020, ενώ η Καλαμάτα και η Λέσβος θα είναι οι νέοι προορισμοί από την Δανία για τους Τ.Οs Bravo Tours (Suntours) και Apollo, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω