Τόπος διεξαγωγής 4ης Ημερίδας

Η 4η Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Ολιστική & Ανθεκτική Τουριστική Ανάπτυξη», θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου, Ι. Κουνδούρου 17, 72100 Άγιος Νικόλαος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024.
Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) και το Επιμελητήριο Λασιθίου.
Η Αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να φιλοξενήσει επιστημονικά συνέδρια. Συγκεκριμένα διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή, Video – Procector, μικροφωνική, κλιματισμό, και σύστημα λήψης εικόνας και ήχου. Παρέχει την δυνατότητα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την πραγματοποίηση επιστημονικών συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, θεματικών εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων. 
            Η 4η Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Ολιστική & Ανθεκτική Τουριστική Ανάπτυξη», διοργανώνεται από την μοναδική δημοσιογραφική Ψηφιακή Πύλη Επιχειρηματικής Ενημέρωσης, Προβολής & Δικτύωσης Κρητών Επιχειρείν.
            Στην Ημερίδα σμίγουν κορυφαίοι ειδικοί, επιχειρηματίες, ερευνητές, καθηγητές και επαγγελματίες της τουριστικής οικονομίας από όλο το νησί και την υπόλοιπη Ελλάδα.  Με έμφαση στην ολιστικότητα, η Ημερίδα προωθεί την ανταλλαγή ιδεών, την παρουσίαση πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και την εξερεύνηση των νέων τάσεων και ευκαιριών που προσφέρει ο τουριστικός κλάδος.

Επιμελητήριο Λασιθίου – Ι. Κουνδούρου 17, ΤΚ 72100 Άγιος Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω