Χανιά: Ασφαλής τουριστικός προορισμός

Συνεχίζονται στο νομό Χανίων οι ενημερωτικές συναντήσεις για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, με τους Δημοτικές Αρχές και την Περιφέρεια Κρήτης.
Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την υπηρεσία της Διεύθυνσης Υγείας, γιατί αποδεικνύει ότι ο ρόλος της Περιφέρειας είναι πρωτίστως συμβουλευτικός. Παράλληλα, ολοκληρώσαμε την εκπαίδευση μας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, παρουσιάσαμε την καμπάνια προβολής της Κρήτης και τις προοπτικές του τουρισμού μας, στην προσπάθεια να μειώσουμε τις επιπτώσεις από την Πανδημία σύμφωνα και με τις βασικές αρχές, που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης, ενώ θα κάνουμε το ίδιο και σ’ οποιονδήποτε άλλο Δήμο της Κρήτης θέλει ενημέρωση».
Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, συμπεριέλαβε τους Δήμους Κισσάμου, Αποκορώνου, Κανδάνου – Σελίνου, Σφακίων, Πλατανιά, Χανίων.
Κεντρικοί ομιλητές στις ενημερωτικές συναντήσεις εκ μέρους της Περιφέρειας ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης σε θέματα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας  Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Χανίων, κ. Δημήτρης Νικολακάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, κ. Σταυρούλα Μαρακάκη.
Από την πλευρά των Δήμων παραστάθηκαν ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κισσάμου και Αποκορώνου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου, ο Δήμαρχος Σφακίων και Πλατανιά με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού του Δ. Χανίων και πλήθος, φορέων, επιχειρηματικών, κοινού.

Αποκόρωνας
Κίσσαμος
Παλαιόχωρα
Πλατανιάς
Σφακιά
Χανιά

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω