Ροή Ειδήσεων

«Χρυσός» ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.
Ο Κρητικός αθλητής έστειλε το ακόντιο στα 29.45μ. επίδοση που αποτελεί νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ και ήταν μόλις εννέα εκατοστά από το δικό του ατομικό -και πανελλήνιο και παγκόσμιο- που είναι 29.54μ.
Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Ρίο, μετά του Θανάση Κωνσταντινίδη στη σφαιροβολία και το τρίτο μετάλλιο με το χάλκινο του Δημήτρη Ζησίδη επίσης στη σφαιροβολία.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε: «Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε ολόκληρη την αθλητική του διαδρομή γνωρίζει καλά πως να ξεπερνά εμπόδια, να θέτει νέους στόχους και βεβαίως να κατακτά τις κορυφές του παγκόσμιου αθλητισμού.
Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τον Κρητικό Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος για μια ακόμα φορά  στην Τυνησία, τίμησε την Ελλάδα στο «Τunis 2021 Grand Prix-13th Tunis International Meeting Tunis». Με την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων επιβεβαιώνει ότι  βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, του ακοντισμού και της σφαιροβολίας. Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία του».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω