Ωράριο εμπορικών καταστημάτων Αγίου Νικολάου

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Την προαιρετική παράταση από 23 Μαΐου έως και 15 Νοεμβρίου για το τρέχον έτος 2024, του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αγίου Νικολάου, πέραν του νομοθετημένου ωραρίου, αποφάσισε ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης.
Συγκεκριμένα:
▪ Δευτέρα έως Σάββατο από 8:00 – 23:00 και την Κυριακή από 10:00 – 23:00
συμπεριλαμβανομένων και Εορτών, εκτός από την ημέρα του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15η Αυγούστου) και την ημέρα της επετείου του «ΟΧΙ» (28η Οκτωβρίου).
▪ Τους υπόλοιπους μήνες η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου, θα γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4177/2013, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
          Σημειώνεται ότι τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, θα λειτουργούν με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.
          Τέλος η παρούσα απόφαση δεν καταλαμβάνει ζητήματα που ρυθμίζονται με τις ειδικές διατάξεις (παρ. 3 άρθρο 16 Ν. 4177/2013), που διέπουν το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών που λειτουργούν όλες τις ώρες της ημέρας και τις ημέρες της εβδομάδας καθώς και των εν λόγω καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω