33ος Κορακοβούνιος δρόμος

Την 1η Νοεμβρίου 2020 στο Ηράκλειο στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου στις 10:30πμ, διοργανώνεται ο 33ος Κορακοβούνιος δρόμος και ο 6ος «Τρέχω τον κόσμο για την ΖΩΗ».
Λόγω του COVID-19 οι διοργανωτές  θα τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των αθλητών και συνοδών. Για τον λόγο αυτό οι συμμετοχές θα γίνονται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας και οι πρώτοι 50 αθλητές ανά αγώνισμα, των 1.000μ. των 2.000μ. και 4.000μ., θα έχουν και δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.
Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την αίτηση υγείας για τον COVID-19.
Επίσης θα γίνει θερμομέτρηση σε όλους τους αθλητές-συνοδούς. Απαραίτητη η χρήση μάσκας πριν και μετά τον αγώνα από όλους τους αθλητές.
Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξουν κατηγορίες νικητών, θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές-νικήτριες ενώ όλοι οι αθλητές καθώς θα τερματίζουν τον αγώνα θα αποχωρούν και θα παραμένουν μόνο οι τρεις νικητές και νικήτριες των αγωνισμάτων για την απονομή τους. Επίσης όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπή θα φορούν μάσκα και γάντια.
Οι αριθμοί με τα αναμνηστικά θα δοθούν την παραμονή του αγώνα στην πλατεία Σινάνη στο «Καφέ βιβλίο» από 10:00 ως 13:00.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ- Δήμο Ηρακλείου, και την τεχνική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω