4ος κύκλος του CapsuleT

Άνοιξε η περίοδος αιτήσεων για την ένταξη νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας -που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό- στον 4ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης (Σεπτέμβριος 2021 – Φεβρουάριος 2022) του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, του πρώτου ελληνικού επιταχυντή αποκλειστικά για τουριστικές startups που έχει δημιουργήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και οι αιτήσεις χρειάζεται υποχρεωτικά να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην αγγλική γλώσσα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/en/Events/CapsuleTApplicationForm4thCycle.
Το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης προσφέρεται στις επιλεγμένες ομάδες δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση (λ.χ. ίδια κεφάλαια ή μετοχές από την εταιρεία τους). Η διάρκεια του προγράμματος είναι 5 μήνες, ενώ οι επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του επιταχυντή δωρεάν για επιπλέον 3 μήνες. Λεπτομερέστερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις όπως εργαστήρια/σεμινάρια (workshops) και συναντήσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης (mentoring), ενώ επίσης σημαντικό κομμάτι του αποτελούν οι ευκαιρίες παρουσιάσεων και συναντήσεις με στελέχη του τουρισμού (meetups), οι επισκέψεις σε ξενοδοχεία και ηγετικές τουριστικές εταιρείες (on-site visits), αλλά και οι δραστηριότητες δικτύωσης (networking events). Επιπροσθέτως, οι εξωστρεφείς δραστηριότητες -μέσα από συνέδρια μάθησης/εκπαίδευσης, όπως επίσης πιθανές συμμετοχές σε εκθέσεις και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό- αποτελούν έναν ακόμα πυλώνα του προγράμματος, προκειμένου να συνδεθούν αποτελεσματικά οι startup ομάδες με εξέχοντες εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς.
Με την ολοκλήρωση του τέταρτου κύκλου Επιτάχυνσης, οι εταιρείες διαγωνίζονται για τα τελικά έπαθλα συνολικού ύψους 40.000 ευρώ -ως μια επιπρόσθετη οικονομική υποστήριξη- όπως επίσης και για δωρεάν υπηρεσίες/προνομιακές παροχές από στρατηγικούς συνεργάτες της κοινότητας του CapsuleT.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω