Ροή Ειδήσεων

7ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «CRETE 2021»

Το 7ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «CRETE 2021» με αντικείμενο τη Διαχείριση Βιομηχανικών και Επικινδύνων Αποβλήτων διεξάγεται στα Χανιά από 27 έως 30 Ιουλίου 2021 υπό τη διοργάνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης και την Προεδρία του Ομότιμου Καθηγητή του Ιδρύματος και Προέδρου του Διεθνούς Οργανισμού IWWG (International Waste Working Group) κ. Ευάγγελου Γιδαράκου.
Στο Συνέδριο συμμετέχουν καταξιωμένοι διεθνώς επιστήμονες, εκπρόσωποι δημόσιων, αλλά και ιδιωτικών φορέων και εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στη διαχείριση αποβλήτων, σε μια προσπάθεια διάδοσης της επιστημονικής έρευνας, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, αναγνώρισης προβλημάτων και παροχής εξειδικευμένων λύσεων.
Δεδομένων των περιορισμών που η πανδημία του Covid-19 επιβάλει και με στόχο τη διευκόλυνση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων, το Συνέδριο παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής τόσο με φυσική παρουσία, όσο και διαδικτυακά. Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Αγγλική, ωστόσο επιλεγμένες συνεδρίες, που αφορούν την Ελληνική πραγματικότητα θα διεξαχθούν στην Ελληνική γλώσσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω