16ο τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Κρητών Φιλοξενείν
Καινοτόμες Αναπτυξιακές Προοπτικές Τουριστικής Οικονομίας
Οικονομία
Ιδιωτική πίστωση
Του Γιώργου Ατσαλάκη
Διαμεσολάβηση
Τα πλεονεκτήματα της διαμεσολάβησης στον χώρο του επιχειρείν
της Πέπης Κατσιγιαννάκη
Αρτοποιία
Best Cookies of 2023
Βράβευση Cretan Bakery
Περιβάλλον
Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στο Περιβάλλον: Ώρα ευθύνης για όλους
της Εβελίνας Μπάκιντα
Συνέντευξη
Θησαυρός Υγείας και Γαστρονομίας
Συνέντευξη του Ηλία Μανούσακα
Οικονομία
Αναπτυξιακή Πορεία Τράπεζας Χανίων
Συνέντευξη
Βιώσιμος Τουριστικός Προορισμός
Συνέντευξη του Μανώλη Τσακαλάκη
Έρευνα
Το σπάνιο μέλι «καλοκοιμηθιάς» Χανίων
της Παναγιώτας Γώτσιου
Συνέντευξη
Marketing – Σύμμαχος Επιτυχίας
Συνέντευξη του Αθανάσιου Βούρδα
Συνέντευξη
Brand Name «Κρήτη»
Συνέντευξη του Γεώργιου Γιακουμάκη
Συνέντευξη
Πράσινος Προορισμός
Συνέντευξη του Ιωάννη Μαλανδράκη
Πρωτογενής Τομέας
Ανασυγκρότηση αγροτικής οικονομίας
Οινοποιία
Η Τέχνη του Κρασιού
Ρομποτική
Βράβευση Kρητών Ολυμπιονικών Αθλητικής Ρομποτικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω