Ανάδειξη συμβούλων αεροδρομίου Καλαμάτας

Η κοινοπραξία των Deloitte Business Solutions Α.Ε. – FCNC Financial Advisors Ε.Π.Ε.- Γραφείο Δοξιάδη Σύμβουλοι για Ανάπτυξη και Οικιστική Α.Ε. – Μαρία Ι. Γκολφινοπούλου – Κατερίνα Α. Χριστοδούλου Δικηγορική Εταιρεία (Your Legal Partners) – Δρακόπουλος και Βασαλάκης Δικηγορική Εταιρεία (DVLaw), είναι η ανάδοχος της πώλησης του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με απόφαση του υπερταμείου (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας).
Η κοινοπραξία θα αναλάβει να αναπτύξει και να υποβάλει μια συνδυαστική διαγνωστική μελέτη αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης. Θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις – λύσεις του αεροδρομίου μέσα από την κατάρτιση ενός επιχειρησιακού σχεδίου (business plan). Επίσης θα συνδράμει το υπερταμείο στην προετοιμασία της διαγωνιστικής διαδικασίας που εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει εντός του 2ου τριμήνου του 2022.
Η Καλαμάτα είναι ο πρώτος σταθμός υλοποίησης της στρατηγικής του υπερταμείου όσο αφορά τα περιφερειακά αεροδρόμια με την εξασφάλιση επενδύσεων σε υποδομές και εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω