Διακήρυξη έργου ενεργειακής αναβάθμισης

Ο Δήμος Χανίων δημοσίευσε την διακήρυξη του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας Δήμου Χανίων» και αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας, το οποίο βρίσκεται στην παραλιμένια περιοχή του κόλπου Σούδας.
Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι 10 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 πμ. Και ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών έχει οριστεί η 13 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Πέμπτη, και ώρα 10.00 πμ.
Το Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας είναι ένα κτιριακό συγκρότημα 4 κτιρίων τα οποία πρόκειται όλα να αναβαθμιστούν ενεργειακά από κατηγορία Δ σε κατηγορία Β. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις:
Α. Την τοποθέτηση πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης.
Β. Την πλήρη κατασκευή θερμομόνωσης – υγρομόνωσης στο δώμα. Η θερμομόνωση αφορά μόνο το βατό δώμα . Επίσης την αφαίρεση των υφιστάμενων κεραμιδιών που εδράζονται μέσω τεγίδων πάνω σε κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα και εκ νέου τοποθέτηση κεραμοσκεπής με υγρομόνωση και θερμομόνωση επί της στέγης.
Γ. Την αφαίρεση των απλών, ξύλινων και μεταλλικών, κουφωμάτων μονού υαλοπίνακα και την αντικατάσταση τους με κουφώματα αλουμινίνου διπλού υαλοπίνακα, με θερμοδιακοπή.
Δ. Την θέρμανση και ψύξη των εσωτερικών χώρων του κτηρίου μέσω Κεντρικής Αερόψυκτης Αντλίας Θερμότητας η οποία θα τροφοδοτεί νέες μονάδες fan coil τοίχου εγκατεστημένες στους χώρους του κτηρίου. Ε. Την τοποθέτηση νέων κυκλοφορητών inverter για την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης των ζεστών νερών χρήσης καθώς και των παλιών θερμαντικών σωμάτων, που θα παραμείνουν στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες, ντουζ κλπ).
ΣΤ. Την τοποθέτηση δύο συστημάτων παραγωγής ζεστών νερών χρήσης (ένα για κάθε λεβητοστάσιο).
Ζ. Την αντικατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των φωτιστικών με κατάλληλα φωτιστικά υψηλής απόδοσης καθώς και την εγκατάσταση σε κάθε αίθουσα ενός καινοτόμου αυτόματου συστήματος ελέγχου φωτισμού.
Εκτιμώμενη συνολική αξία: 1.096.774,19 € χωρίς ΦΠΑ (1.360.000,00 € με 24% Φ.Π.Α.).
Συγκεκριμένα η διακήρυξη του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας Δήμου Χανίων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω