Κορυφαίο γεγονός εξωστρέφειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Παγκρήτιο Forum, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), δημιουργώντας σταθερές βάσεις συνεργασίας παραγωγών και μεταποιητών αγροτικών προϊόντων της Κρήτης με επιχειρήσεις και εκτός Κρήτης.
Το Παγκρήτιο Forum στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιείται από τα Επιμελητήρια Κρήτης, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) και με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.
Στη διάρκεια του Forum η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ), διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός: Η διαπραγματευτική ισχύς εν τη ενώσει». Παράλληλα αναπτύχθηκαν οι θεματικές «Κρητική Διατροφή: η αξία της και τρόποι αύξησης πωλήσεων παραγωγών, μεταποιητών, ξενοδόχων», «Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Κρητικής Διατροφής στη διεθνή αγορά», «Το φαγητό ως εγγύηση της βιωσιμότητας παραγωγών-μεταποιητών-ξενοδόχων».
Στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός συμμετείχαν φέτος περισσότεροι από 110 εκπρόσωποι 63 εταιρικών ομίλων, που περιλαμβάνουν συνολικά, περίπου 800 ξενοδοχεία, Super Market, Δίκτυα Διανομής, Delicatessen και εστιατόρια.
Στη διάρκεια του διήμερου Forum πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 17.000 προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αλλά και παράλληλες δράσεις για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.
Σημειώνεται ότι κατά το 1ο Παγκρήτιο Forum, το 47% των συμμετεχόντων, και από τις δύο πλευρές, δήλωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία για την αγορά κρητικών προϊόντων, απευθείας από τους παραγωγούς – μεταποιητές.

Πηγή 15o Τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω